Zodiac chinezesc , zodiac europoean , zodiac erotic compatibilitati intre zodii

vineri, 28 decembrie 2007

Horoscop 2008

horoscop european 2008 , zodiac 2008 , horoscop erotic , semne zodiacale

Horoscop Berbec 2008

Zodiac European - Berbec

Horoscop 2008
Caracteristicile anului

În ceea mai mare parte a anului 2008 şansa ta va consta în posibilitatea de a evolua în plan profesional. Eforturile pe care le vei face în această direcţie se vor bucura de succes, iar realizările vor fi rapide şi destul de lejere.

Nevoia de consolidare a relaţiilor cu prietenii va fi în continuare mare şi vei face tot posibilul să-i ajutaţi pe aceia care vor avea probleme. Saturn se va afla în zodia Fecioarei pe tot parcursul anului, influenţându-ţi într-o oarecare măsură starea de sănătate. Va trebui să fii foarte atent, căci în acest domeniu ar putea să apară neplăceri de tot felul. Este posibil să te confrunţi mai ales, cu dureri de oase, dar şi cu erupţii cutanate. Mare atenţie şi la legislaţie deoarece orice incorectitudine ţi-ar putea aduce penalizări de tot felul. Fii rezervat în ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur deoarece există riscul ca persoane mai puţin cunoscute să încerce să îţi face rău, să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul tău-spre sfârşitul anului. Ceva mai atent va trebui să fii şi în ceea ce priveşte activităţile legate de serviciu, deoarece relaţia cu colegii nu va fi nemaipomenită.

Ce îţi va aduce bun anul 2008

Jupiter în zodia Fecioarei vă va avantaja punerea în practică a proiectelor dvs. din sfera profesională. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi bună şi veţi primi sprijinul lor sau a unor persoane cu autoritate. Veţi fi entuziast şi parcă mai înclinat să faceţi gafe. Dar veţi reuşi să nu supăraţi pe nimeni. Calităţile de care daţi dovadă vor fi apreciate şi n-ar fi exclus să vi se ofere noi sarcini de serviciu reprezentând realizări în plan socio-profesional.

Probleme ce ar putea să apară

Va trebui să fii foarte atent în ceea ce priveşte sănătatea. Orice neglijenţă în această direcţie te-ar putea costa mult. Nici relaţia cu colegii nu va fi nemaipomenită, aşa că nu trebuie să te aştepţi la un sprijin substanţial din partea lor.

Niciun comentariu:

cel mai tare horoscop

da