Zodiac chinezesc , zodiac europoean , zodiac erotic compatibilitati intre zodii

vineri, 21 decembrie 2007

Horoscop 2008

Perioada Luni, 17 Decembrie 2007 - Duminica, 23 Decembrie 2007
Zodia Leu (23 Iulie - 22 August)
Profesia va fi pe primul plan pentru Lei in aceasta saptamana. Relatia cu superiorii va fi un pic tensionata in primele zile, dar se va destinde pe la mijlocul saptamanii. Leii trebuie sa mai renunte putin la orgoliu si sa accepte ca nu sunt perfecti. O reactie buna la critica va fi privita cu admiratie de catre sefi. Va fi mult de munca, dar, daca trec de acest hop, vor avea si avantaje financiare.
Relatia cu partenerul de cuplu va fi excelenta, plina de surprize placute si de momente intime deosebit de fierbinti.


Pe scurt: Semn de foc, fix, masculin, dominat de Soare.
Piatra pretioasa: rubinul
Ziua favorabila: duminica
Numere norocoase: 5 si 8
Culori: auriu
Metal: aurul
Verb reprezentativ: a avea
Zone erogene: spatele
Cum poate fi cucerit(a):
Cu Leul e simplu: rasfat, rasfat, rasfat. N-avea grija, nu se va plictisi niciodata sa auda cat de minunat este. Apreciaza generozitatea si o rasplateste pe masura posibilitatilor, asa ca poti sa-i oferi cadouri, cu cat mai valoroase,cu atat mai bine. Conversatia trebuie sa fie sclipitoare, atmosfera selecta. Nu te zgarci la complimente, arata-i lucruri si locuri interesante si poarta-te impecabil cand iesiti in lume.
Ce le place si ce nu le place nativilor:
CE LE PLACE - Le place maretia si grandoarea. - Le place sa duca o viata in care sa cheltuiasca foarte mult. - Le plac copii. - Le place sa atraga atentia. - Le place sa fie admirati. - Luxul si confortul sunt pe placul lor. - Le place dreptatea. - Adora natura si soarele. CE NU LE PLACE - Nu le place sa fie contrazisi. - Nu le plac infrangerile.
Personalitati nascute sub zodia Leu:
Madonna, Napoleon, Fidel Castro, Bill Clinton, Jeniffer Lopez, Mata Hari, Antonio Banderas, George Enescu, Toma Caragiu, Iulius Cezar, Benito Mussolini, Witney Huston, Alexandre Dumas, Robert De Niro, Marin Preda, Panait Istrati.

Niciun comentariu:

cel mai tare horoscop

da